Åbent dagligt 10–17 fra 1. april til 31. oktober

Det Sker

29septembersøndag
Arrangementer

Workshop: Tegning og yoga

Time: søndag, 29. september 202411:00 - 16:00 / Herregården Odden
Når vi tegner, er det med udgangspunkt i samlingen, stedet og historien - vi laver vores egne skitser i stuerne og arbejder videre på dem i det gamle herregårdskøkken. Atmosfæren i herregårdens rum bidrager til den kreative og fordybende proces. Det samme gør sig gældende når vi i herregårdens stuer dyrker rolig og afslappende yoga. Alle niveauer kan være med på yogaholdet, og har du særlige skåneforhold, tager yogainstruktøren sig også af det.
25majlørdag
Fæstebondeforeningen

Generalforsamling Fæstebondeforeningen

Time: lørdag, 25. maj 202413:00 - 18:00 / Herregården Odden
Dato for generalforsamling 2024 Dato for generalforsamling i Fæstbondeforeningen på Herregården Odden er lørdag den 25. maj. Tilmelding nødvendig. Vi ses på Odden! Venlig hilsen Fæstebondeforeningens bestyrelse
Arrangementer

Koncert i Borggården: Kielgasterne

Kom til koncert med Kielgasterne i Herregården Oddens smukke borggård. Billetprisen er 50,- og betales ved indgangen. Koncerten begynder kl. 19, og der er mulighed for at købe øl fra Vendia Bryghus, vin og vand.
Arrangementer

Koncert i Hestestalden: Fairy Hills

Kom til koncert med Fairy Hills i Hestestalden! Billetprisen er 100,- og betales ved indgangen. Koncerten begynder kl. 19, og der er mulighed for at købe øl fra Vendia Bryghus, vin og vand.

Victor Petersens Willumsen-samling © 2022. All Rights Reserved
Privacy Policy / Terms of Use

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.