TILBUD OG AKTUELLE MULIGHEDER

 

OM AKTUELLE RABATTER SE SIDEN “OM OS”.

Individuelle rundvisninger

 Hidtil har kun grupper af besøgende kunne få rundvisning i Samlingen. Der har imidlertid vist sig behov for, at enkeltpersoner også kan få mere at vide om kunstner, hus og stifter.

Vi starter derfor i juli med offentlige rundvisninger i Samlingen.

De vil blive afholdt tirsdag og lørdag fra 14 – 15.30 første gang tirsdag den 5.juli.

Man betaler alene den almindelige entre på 70 kroner.

Det er imidlertid nødvendigt at tilmelde sig. Det kan ske ved at ringe til Odden 98975202 eller sende en mail til pd@jfwillumsenodden.dk senest dagen før.

Der er antalsbegrænsning på 15 deltagere pr gang, så alle når at få noget ud af det.

 

Skal du på udflugt eller fejre en mærkedag – så brug Willumsen Samlingen.

 I samarbejde med ”Martin Kok” i Sindal udbyder vi muligheden for at benytte Willumsen-Samlingen og dens smukke omgivelser.

Arrangementerne kan vare op til 2 timer og vi kan have mellem 10 og 25 deltagere.

Der indledes med en lækker anretning fra ”Martin Kok”, der er kendt for sin høje kvalitet. Derefter kommer et lille indlæg om Willumsen, hvorefter det er muligt at gå rundt i Samlingen.

Prisen pr person vil være 195 kr uden drikkevare.

Bestilling af arrangementerne kan ske på pd@jfwillumsenodden.dk

 

 

Bliv “kustode” på Willumsen-Samlingen.

 

I dagligdagen drives Victor Petersens Willumsen Samling af en gruppe aktive og engagerede frivillige. De er historisk altid blevet kaldt stedets “kustoder”. De er rygraden i stedet. De yder service til de besøgende, passer caféen, sælger billetter og svarer på spørgsmål. Men bliv nu ikke bange. Man behøver ikke være “professor” i Willumsen for at være kustode. Man får en grundviden ved starten – og resten kommer, for man bliver bidt af stedet. En vagt er på 3,5 timer enten formiddag eller eftermiddag. Det skal naturligvis passes ind i ens andet liv,  minimum må dog være 2 vagter om måneden fra marts til november, hvis man vil føle fællesskabet. Men alle tager i dag flere vagter om måneden, fordi det både er hyggeligt og inspirerende. Vi forsøger at bygge en fællesskabs og gruppefølelse op, så det er givende at være kustode. Er du interesseret, så skriv til pd@jfwillumsenodden.dk

Victor Petersens Willumsen-samling © 2022. All Rights Reserved
Privacy Policy / Terms of Use

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.