TILBUD OG AKTUELLE MULIGHEDER

31.10.22 SLUTTEDE SOMMERSÆSONEN PÅ SAMLINGEN. DEN ER NU LUKKET FOR DENNE GANG.

VI ÅBNER IGEN DEN 26.-30.DECEMBER 10-17. HER VIL KAFFE OG KRINGLE I CAFEEN VÆRE UDSKIFTET MED GLØGG OG ÆBLESKIVER. FORHÅBENTLIG BLIVER DER RIGTIG JULESTEMNING PÅ HERREGÅRDEN.

NÆSTE ÅRS SÆSON STARTER DEN 1.APRIL.

TAK TIL DE MANGE POSITIVE GÆSTER I SOMMERENS LØB. DET ER DEJLIGT AT MØDE GLADE OG ENGAGEREDE BESØGENDE.

TAK TIL DE FRIVILLIGE "KUSTODER", DER GØR ET UTROLIG STORT ARBEJDE OG FÅR DET HELE TIL AT FUNGERE.

FOR GOD ORDENS SKYLD SKAL DET UNDERSTREGES, AT GÆSTELEJLIGHEDEN I KAVALLERFLØJEN KAN BOOKES HELE ÅRET.

Herregårdenes Dag - et landsdækkende arrangement organiseret af Gl.Estrup - blev også fejret på Herregården Odden. Selvom der var mørke skyer over Herregården søndag formiddag, klarede det op i løbet af dagen
Dagen blev ikke mindre god af, at formanden for Fonden Herregården Odden, Morten Victor Petersen, lavede lagkage efter familieopskriften.
Borgmester, Søren Smalbro og hustru Mette, kom på besøg for at se, hvad der sker, på een af de kulturelle perler i Vendsyssel.
I dagens anledning flagede man med det flotte og specielle håndsyede flag som Lisbeth Scott Reinbacher fra LS flag forærede til Victor Petersens Willumsen samling for år tilbage. Motivet er Willumsens udgave af Pegasus, som bl.a. pryder Den Fries udstillingsbygning på Østerbro i København

OM AKTUELLE RABATTER SE SIDEN “OM OS”.

Skal du på udflugt eller fejre en mærkedag – så brug Willumsen Samlingen.

 I samarbejde med ”Martin Kok” i Sindal udbyder vi muligheden for at benytte Willumsen-Samlingen og dens smukke omgivelser.

Arrangementerne kan vare op til 2 timer og vi kan have mellem 10 og 25 deltagere.

Der indledes med en lækker anretning fra ”Martin Kok”, der er kendt for sin høje kvalitet. Derefter kommer et lille indlæg om Willumsen, hvorefter det er muligt at gå rundt i Samlingen.

Prisen pr person vil være 195 kr uden drikkevare.

Bestilling af arrangementerne kan ske på pd@jfwillumsenodden.dk

 

  • Bliv “kustode” på Willumsen-Samlingen.

 

I dagligdagen drives Victor Petersens Willumsen Samling af en gruppe aktive og engagerede frivillige. De er historisk altid blevet kaldt stedets “kustoder”. De er rygraden i stedet. De yder service til de besøgende, passer caféen, sælger billetter og svarer på spørgsmål. Men bliv nu ikke bange. Man behøver ikke være “professor” i Willumsen for at være kustode. Man får en grundviden ved starten – og resten kommer, for man bliver bidt af stedet. En vagt er på 3,5 timer enten formiddag eller eftermiddag. Det skal naturligvis passes ind i ens andet liv,  minimum må dog være 2 vagter om måneden fra marts til november, hvis man vil føle fællesskabet. Men alle tager i dag flere vagter om måneden, fordi det både er hyggeligt og inspirerende. Vi forsøger at bygge en fællesskabs og gruppefølelse op, så det er givende at være kustode. Er du interesseret, så skriv til pd@jfwillumsenodden.dk

En forrygende eftermiddag.

“Vendsyssel – fritid for alle” afholdt 24.8. første kursus i Yoga og tegning på Herregåden Odden og gentog det 23.10. Det var en forrygende oplevelse. Willumsen-samlingens stuer osede af liv og energi. Der blev tegnet og mediteret. Gæster udefra nød også stemningen – hvadenten de var gæster ved rundvisning i Samlingen eller “fritgående”. At få forenet kursusvirksomheden med Samlingens daglige liv var et forsøg – og det lykkedes til fulde. Efter arrangementerne var der kun ros til “Vendsyssel – fritid for alle”. 

Det er håbet, at arrangementerne kan gentages til næste år.

Victor Petersens Willumsen-samling © 2022. All Rights Reserved
Privacy Policy / Terms of Use

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.